London Pharma Kalça Serumu


London Pharma Kalça Serumu

Bayanların en çok özen gösterdikleri vücut bölgelerinden biri kalçalarıdır. Her zaman dik, diri, oval ve bakımlı olmasını isterler. Bunu sağlamak için sportif faaliyetler, jimnastik ve benzeri aktiviteler yaparlar. Ama çoğu zaman bunlar yetersiz olur. London Pharma Kalça Serumu, bayanların kaçla bakımına yardımcı olmak için üretilen bitkisel bir karışımdır.

London Pharma Kalça Serumu kullanımı ve içerik

Sabah ve akşam olmak üzere 2 kere uygulanır. 1 parmak tutarında serum, kalçaya sürülür ve iyice yedirilerek masaj yaparak uygulanır. Kalça kısmının ıslak ve nemli olmaması gerekir. Sürmeden önce yıkanıp temizlenmesi tavsiye edilir. Sürdükten sonra, en az 3 saat boyunca su ile teması yasaktır. Etkisi 2 ay devamlı kullanım sonucunda ortaya çıkar. Düzenli kullanılması önerilir.

London Pharma Kalça Serumu etkileri
  • ·         Kaçla bakımı için üretilen çok özel bitkisel bir karışımdır
  • ·         Kalçayı dikleştirir, kalça bakımı sağlar
  • ·         Oval, dik ve sıkı kaçlara sahip olmanızı sağlar
  • ·         Selülit için bire birdir
  • ·         Yaz kış uygulanabilir
  • ·         Günde 2 kez sürülmesi önerilir
  • ·         En az kullanım süresi 60 gündür

Nasıl satın alabilirim?

Web sitemiz üzerinden satın alabilirsiniz.24 saat içinde adresinize kadar kargolanacak şekilde teslim edilir. 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kurulu olan web sitemizden güvenle alışveriş yapabilirsiniz. Birçok ödeme seçeneği olan web sitemizden satın alacağınız tüm ürünler faturalı olarak gönderilir. Müşteri hizmetlerimiz 7/24 sorularınızı yanıtlamak için hazırdır.

Yorumlar

  1. Kalça ve gögüs serumlarınızıda kullandım muhteşem sonuçlar aldım ama sonrası alerji yaptı fazlasıyla kaşıntı kabarma ve cilt sorunları yaşamaya başladım
    İçeriği değiştiyse tekrar sipariş vermek istiyorum
    Lütfen cvp verirmisiniz

    YanıtlaSil
  2. Arkadaşlar bende kullandığım düzenli deyil ama ise yarıyı yaniii

    YanıtlaSil

Yorum Gönder